Deze gehaktbroodjes zijn het perfecte comfort food. Bij het avondeten, na het stappen of gewoon als tussendoortje op de bank.
8 stuks
8 plakken bladerdeeg
1 pakje Beyond Meat gehakt (300 g)
8 el currysaus
8 tl Remia Mayolijn
1. Voorzie een bakplaat met bakpapier.
2. Haal het plastic van de plakken bladerdeeg en laat de bladerdeeg ontdooien.
3. Verdeel het Beyond Meat gehakt in 8 stukken: leg elk stuk gehakt op een plak bladerdeeg en vorm daarmee een worstje dat korter is en wegblijft van de randen van de bladerdeeg.
4. Breng de currysaus aan op het gehakt. Vouw dan de plak bladerdeeg dubbel. Gebruik een vork om de randen van het bladerdeeg helemaal rondom aan te drukken.
5. Gebruik een scherp mes om spleten aan te brengen aan de bovenkant van het bladerdeeg. Snijd hiervoor wat bladerdeeg weg zodat op elk broodje drie spleten ontstaan van enkele millimeters.
6. Smeer de bovenkanten en zijkanten van elk broodje royaal in met Mayolijn. Gebruik hiervoor een kwastje of gewoon je vingertop.
7. Bak de gehaktbroodjes goudbruin in ongeveer 30 minuten op 200°
Klaar met bakken? Laat weten hoe lekker je het vond.
Gemiddelde waardering 4.9 / 5. Stemtelling: 16
Het spijt ons dat dit recept tegenviel!
Laten we dit recept verbeteren!
Vertel ons wat er beter kan aan dit recept.
Klaar met bakken? Laat weten hoe lekker je het vond.
Gemiddelde waardering 4.9 / 5. Stemtelling: 16
Het spijt ons dat dit recept tegenviel!
Laten we dit recept verbeteren!
Vertel ons wat er beter kan aan dit recept.
Voor de beste bereiding van deze website, gebruiken wij cookies om informatie over de voorkeuren van bezoekers op te slaan. Als je geen cookies wilt, kies dan voor 'weigeren'.